Network Field Engineer

 • Locatie: Nazareth
 • Type: Perm
 • Vacature #18290

Network Field Engineer

Je hebt een passie voor netwerken en firewalls, maar wenst toch je allround IT-kennis te blijven benutten. Je houdt van direct contact met klanten en streeft er naar een veilige netwerkomgeving op te bouwen. Je bent een teamplayer en werkt graag mee om projecten van A tot Z uit te werken en tot stand te zien komen? Dan hebben wij vast voor jou de uitdaging die je zoekt! Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarin klantgerichtheid centraal staat. Als lid van een dynamisch team, krijg je verantwoordelijkheid en ondersteuning in je taken.

Onze Klant

Ons hoofdkantoor ligt in Gent en we bieden totaaloplossingen in bedrijfsapplicaties, IT-infrastructuur en e-business. Bedrijven en organisaties kloppen bij ons aan voor advies, implementatie en ondersteuning bij digitaliseringsprojecten. 

Met meer dan 20 jaar op onze teller zijn we niet aan ons proefstuk toe. Ons bedrijf telt ondertussen om en bij de 150 collega’s. We hechten veel belang aan een goede interne structuur die bestaat uit verschillende hechte teams van 5 tot 30 medewerkers. Zo blijven we wendbaar en houden we het dynamisch. 

Collega’s, klanten en wij als bedrijf groeien samen. We bieden onze mensen training en begeleiding op basis van hun persoonlijke behoeften. Zo worden het de toppers waarvoor bedrijven ons kiezen. Op die manier gaan we er allemaal op vooruit. We groeien ongeveer 15 % per jaar. 

Als één van Microsoft’s top partners in België zijn we specialisten in Dynamics 365 (zowel Business Central als CRM), Microsoft 365 en nog heel wat andere oplossingen van andere leveranciers. Als een standaardoplossing niet voldoet voor onze klant, bouwen we die op maat. 

Onze klanten situeren zich in diverse sectoren en bevinden zich vooral in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.

Dit is écht jouw ding!

Als Network Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de ondersteuning van grote (en kleine) netwerken. LAN, WAN, Wired of wireless, je doel is steeds het uitwerken van een stabiele, performante en veilige netwerkomgeving. Je ondersteunt de collega’s met jouw doordreven netwerkkennis, en bouwt aan een veilig netwerk door de correcte configuratie van firewalls.
Hiervoor werk je zowel op projecten als op preventief onderhoud en herstellingen van bedrijfsoplossingen bij onze klanten.

Daarnaast blijf je meebouwen aan de algemene IT-infrastructuur bij klanten, en assisteer je in projecten zowel voor hardware als voor cloud.

 • Je staat in voor netwerkoplossingen, op vlak van switching en Firewall, WAN-oplossingen en Wifi
 • Netwerk- en routing-protocols, Firewalls, switches, WiFi, TCP, VLAN, QOS, STP, ARP, LLDP, routing,  OSI-layers en allerhande termen klinken als muziek in jouw oren
 • Je werkt mee aan technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS en Microsoft Office 365. 
 • Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% vanop kantoor
 • Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park en netwerkoplossingen.
 • Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

Deze Network Engineer heeft het naar z’n zin bij ons:

 • Je hebt een uitgesproken passie voor netwerken & informatica en een doorgedreven expertise in netwerking, firewall en security. Daarnaast wil je jouw kennis van Microsoft server producten, Office 365 en VMware blijven onderhouden.
 • Je hebt reeds ervaring in opzet en beheer van firewall en switching. Kennis/certificatie in Cisco CCNA is een pluspunt.
 • Je houdt van klantencontact en bent communicatief ingesteld
 • Je hebt ervaring met Multi-WAN oplossingen en redundante internetlijnen.
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren.
 • Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied.

Dit hebben we je als network engineer te bieden:

Je komt terecht in een aangename en open omgeving. Je zal trainingen krijgen op basis van je behoeften en zo doorgroeimogelijkheden creëren. Bovendien krijg je een aantrekkelijk salaris aangeboden met een mooi aanbod extralegale voordelen waaronder een wagen, onkostenvergoeding en maaltijdcheques. Klantenverbondenheid, openheid, eerlijkheid, teamwork, flexibiliteit, pro-activiteit, een constructieve en no-nonsens aanpak staan centraal in de waarden van de organisatie. Je komt terecht in een tof team met ruimte voor persoonlijk initiatief. Wij zorgen voor een goede begeleiding, continue opleiding en je krijgt ruime groeikansen om je carrière verder te ontwikkelen. Wij organiseren ook regelmatig sociale team- en bedrijfsactiviteiten.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!