Integration Analist – Technical Designer

 • Locatie: Berchem
 • Type: Perm
 • Vacature #16101

Integration Analist – Technical Designer
 

BEDRIJF:

Één van onze klanten is momenteel op zoek naar een Integration analist/Technical designer voor het kantoor in Berchem (makkelijk te bereiken).

Ze zijn een bekende speler in de financiële sector.

 

TAKENPAKKET:

Als Integration Analist – Technical Designer ben je de brug tussen de Business Analysten, Domain Delivery teams en IT leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de productie van het functionele ontwerp van applicaties en je waakt erover dat alle functievereisten (ook technische) vervuld zijn. Vanuit de samenwerking met Business Analysten kom je tot een goed begrip van wat de business nodig heeft en verwacht. Dit inzicht neem je mee om samen met de IT Architecten een oplossing uit te werken die er een gepast antwoord op biedt.

Hierna begeleid je onze ontwikkelaars en ondersteunt je hen. Daarnaast voer je integratietests uit en ondersteun je de testanalisten bij het uiteindelijke testen van de applicatie.

Ook de technische aspecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkt samen met onze specialisten in data, security en infrastructuur. (interesse en kennis in IT security is dan ook zeker een pluspunt.)

Door jouw brede én diepe betrokkenheid kan je de leveranciers en externe consultants in kwestie een duidelijk beeld geven van de functionaliteiten en changes die worden verwacht. Hierbij ondersteun je niet alleen de opmaak van ramingen en de verwerking van change requests, maar controleer je ook de deliverables en correcties van defecten.

Deze focus is doorgetrokken in de hele organisatie structuur. Delivery en Integratie spelen hier een cruciale rol.

 

PROFIEL:

 • Scherpe analyses maken zit in je DNA en je kan vanuit die analyse creatieve, gestructureerde oplossingen voorstellen met oog voor de noden van de klant.
 • Om de rol snel op te pakken is het handig als je beschikt over een Bachelor of Master Diploma en reeds een eerste professionele ervaring hebt met IT Delivery & bij voorkeur als analist, devops engineer, ontwikkelaar of technical designer.
 • Je wordt aangetrokken door de technische aspecten van IT en krijgt tegelijk ook energie uit sociale contacten.
 • Je bent een team player met wie anderen makkelijk samenwerken, en kunt dankzij je vlotte communicatievaardigheden ook a nderen meekrijgen in je verhaal om samen het beoogde resultaat te bereiken.
 • API gebaseerde integraties, web services (REST, SOAP) Spring(boot) en marktstandaarden als UML en BPMN zijn je alles behalve onbekend. Zoals eerder vermeld is kennis van security aspecten zeker een pluspunt.
 • Vloeiend Nederlands & Engels spreken

 

OFFER:

 • Een werkomgeving waarin we voorop lopen met de invoering van Smartworking. Als medewerker bepaal je samen met de leden van je team waar je welke werkzaamheden uitvoert, op kantoor of vanuit huis. Zo kun je je werkweek en je werkplek flexibel indelen, zodat je de juiste balans tussen werk en privé kunt vinden. Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen maken deel uit van ons DNA.
 • Een uitgebreid opleidings- en ontwikkelingsaanbod en interne doorgroeimogelijkheden geven je het stuur in handen van je eigen carrière.
 • Een stimulerende werkplek en werkuitrusting.
 • Een competitief loonpakket met een reeks aantrekkelijke extralegale voordelen waaronder een cafetariaplan, een pensioenplan, een groepsverzekering voor hospitalisatie en ongevallen, kortingen op bank- en verzekeringsproducten, kinderopvang tijdens schoolvakanties en 35 vakantiedagen per jaar.

 

CONTACT:

Heb je interesse?

Stuur dan jouw CV en/of vragen naar iliass.elyazidi@experis.be !

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!