Onze teams

Vanuit kantoren in Brussel, Antwerpen, Drongen en Braine-l’Alleud houden meer dan 60 Experis-consulenten de vinger aan de pols van de arbeidsmarkt. Ook in Luxemburg beschikt Experis in Windhof over een sterk team van een tiental consulenten dat sterke prestaties neerzet in de lokale markt.

Onze Experis-consultants zijn experten in hun vak. Via een bewuste politiek van interne promotie worden mensen intern gevormd in de waarden, attitudes en processen die Experis differentiëren van de grote meerderheid van bedrijven in de sector. Dat merk je wanneer je met Experis-experten praat. Onze Experis Academy stoomt iedereen klaar op maat van zijn of haar job, en heeft ook oog voor continue ontwikkeling en evolutie binnen onze organisatie.

In onze jaarlijkse personeelsenquête scoort Experis in 2016 de perfecte 100% als antwoord op de vraag “ben je toegewijd om te doen wat nodig is om onze organisatie te helpen succesvol te zijn?”. En die score is geen toeval. Onze mensen weten waar Experis voor staat, weten dat die combinatie van kwaliteit en snelheid grote inspanningen vraagt, en zijn bereid om die inspanningen te leveren.

Bezoek JoinManpowerGroup.be

Testimonial Cedric (businessconsultant):
Elke dag kom ik naar het werk met de glimlach want ik heb het geluk om binnen een geweldig team te werken.
Experis IT heeft een vlakke structuur waardoor iedereen bereikbaar blijft en er niet te veel politiek is.
Tevens voel ik mij erkend in mijn job en kan ik blijven groeien in mijn functie. Dit laatste is mogelijk dankzij een gepersonaliseerde opvolging en toegang tot een waaier aan opleidingen.

Experis biedt in mijn ogen dan ook kwalitatieve en flexibele diensten.
Zijn menselijke aanpak maakt voor mij dat Experis een leider is binnen de rekrutering !

Testimonial Vina (recruitmentconsultant):
Na 15 in de ICT-sector gewerkt te hebben, begon ik begin 2015 bij Experis IT.
Ik leerde er veel op korte tijd, en ook nu zijn geen twee dagen hetzelfde. Die diversiteit, flexibiliteit en teamspirit, maken van Experis een superleuke plek om te werken.
Hoewel Experis een sterke commerciële drive heeft, ben ik erg blij dat er ook ruimte is voor een persoonlijke aanpak en begeleiding van de kandidaten.
De collegiale interactie met de andere MPG-brands geven ons allemaal het gevoel dat we deel uitmaken van dezelfde familie!