Onze Expertise

Op de arbeidsmarkt van vandaag zijn ICT-competenties essentieel geworden. De technologie die onze economie ondersteunt, evolueert sneller en sneller. Om die versnelling te ondersteunen, vragen klanten ons de juiste ICT-talenten te vinden. Die uitdaging gaan we al tientallen jaren aan binnen Experis IT. Niet alleen vinden we het talent, maar we begeleiden die mensen ook in hun carrière. We passen hun talent in binnen de oplossingen die we onze klanten op dagdagelijkse basis aanreiken.
Zelfs al laat de technologie van vandaag iedereen toe om mobieler en intuïtiever te werken, dan nog blijft het belangrijk om technisch hooggeschoold talent te vinden met transversale kennis zodat de nieuwe werken voortdurend technisch onderbouwd kan worden.
Onze ICT-experten staan tot uw beschikking, zowel in projectmodus als voor vaste indienstname. Op die manier bieden we onze klanten en onze IT-talenten steeds de oplossing die aansluit bij hun verwachtingen, vandaag, maar ook in een latere fase van het project of van de carrière.

Werkgevers geven aan dat ingenieurs het op één na moeilijkst te vinden knelpuntberoep vormen op de Belgische markt, en dat tekort aan talent belet vele organisaties om hun klanten het gewenste niveau van dienstverlening te kunnen geven. Vanuit deze intense strijd voor het schaarse ingenieurstalent op de talentenmarkt heeft de staf van Experis Engineering, waaronder zelf heel wat ingenieurs, oplossingen ontwikkeld die zowel focussen op het vinden als op het ontwikkelen van talent. Vandaag hebben we op elk moment meer dan 90 mensen aan het werk bij onze klanten, en we vinden voor onze klanten ook elk jaar meer dan 100 ingenieurs die bij hen vast in dienst willen treden.
Die schaal van activiteiten zorgt ervoor dat we altijd toegang hebben tot een grote poel van ingenieurstalent, verspreid over de verschillende economische centra in België. Wil jij deze competentie in jouw voordeel laten spelen? Neem dan contact op met Experis Engineering.

Meer dan de helft van de bedrijven melden een daling van de productiviteit omdat ze te kampen hebben met een tekort aan experten. Wanneer we vandaag spreken met bedrijven die op zoek zijn naar financiële of HR specialisten, dan horen we ook hier echo’s over een die enorme uitdaging.
Experis Finance & HR begrijpt hoe belangrijk deze succesfactor is voor onze klanten en verzorgt al tientallen jaren rekruterings- en talentgerichte programma’s voor de HR en finance-industrie. Wij onderzoeken waar het talent zich bevindt bij je huidige werknemers, en zorgen voor nieuwe instroom waar nodig. Die nieuwe instroom kunnen we aanbieden in diverse contract formules, vast of tijdelijk. Op die manier verzekeren we jouw competitiviteit op korte en lange termijn terwijl we ook je kostenefficiëntie bewaken … Samengevat: we helpen jou groeien.