Internationaal bedrijf

Wij gaan op een heel eigen manier om met talent …

Uitdagingen omvormen naar opportuniteiten. Carrières versnellen. Het zakencijfer boosten. Weinig bedrijven kunnen zich meten met de brede waaier aan dienstverlening van Experis, of met onze succesvolle historiek en reputatie als wereldleider in het vinden van experten en oplossingen. Wij weten dat het mogelijk is om boven jezelf uit te stijgen. Wij helpen onze klanten en onze kandidaten om dat te verwezenlijken omdat wij experten zijn in ons vakgebied, ongeëvenaard in het begrijpen van het potentieel van menselijk talent.

Experis versnelt zowel de groei van het zakencijfer van zijn klanten als de carrière-evolutie van zijn kandidaten. Dat doen we door heel intensief gespecialiseerde expertise te vinden, evalueren en plaatsen in de vakdomeinen ICT, Finance & HR, Engineering and Life Sciences. Zowel in projectconsultancy als in rekrutering en selectie leveren we impactvolle oplossingen waardoor klanten en kandidaten verder raken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Experis is een volwaardig merk van de ManpowerGroup, al meer dan 70 jaar een van de grootste spelers ter wereld in hr-oplossingen en de pionier in dit soort dienstverlening. Experis opereert in meer dan 50 landen over de hele wereld, en stelt meer dan 38.000 mensen tewerk, elke dag opnieuw. Daarom doen 80% van de Fortune Global 500 een beroep op ons om het professioneel talent te vinden dat voor hen het verschil maakt.

Belux

Experis Belux is een snelgroeiend bedrijf dat continu meer dan 400 mensen tewerkstelt bij de top-bedrijven van de sectoren waarbinnen we actief zijn. Het is geen toeval dat we al twee jaar op rij genomineerd zijn als ‘Trends Gazelle’ bij de ‘grote gazellen’ in Brussel. Vanuit kantoren in Brussel, Antwerpen, Drongen en Braine-l’Alleud, houden meer dan 60 Experis-consulenten de vinger aan de pols op de arbeidsmarkt. Ook in Luxemburg beschikt Experis over een sterk team van een tiental consulenten dat sterke prestaties neerzet in de lokale markt.

De klantenervaring:

Experis Belux biedt zijn klanten de diensten aan van zijn gespecialiseerde teams in ICT, Finance & HR en Engineering & Life Sciences. Binnen deze drie specialisaties beschikken we over experten in rekrutering en selectie, experten om je projecten te bemannen, en experten die je oplossingen op maat kunnen aanreiken voor het hele rekruteringsproces van identificatie en overtuiging, over contractondertekening tot opstartbegeleiding.

Wanneer we over oplossingen spreken, dan denken we aan kostenreductie, aan evaluatie van het doorgroeipotentieel van het beschikbare talent en aan oplossingen op vlak van meer geavanceerde vormen van instroom waarbij Experis samen met jou een inwerktraject uitwerkt al dan niet gecombineerd met een opleidingstraject.

De kandidatenervaring:

Experis hecht er belang aan dat alle geïnterviewde kandidaten eerlijke en constructieve feedback krijgen, zelfs al komen ze niet in aanmerking voor een openstaande vacature. Elke ontmoeting moet een leerrijke ervaring zijn, zelfs al leidt die niet tot een samenwerking.

Experis biedt zijn consultants de garantie van een goede opvolging. Vanuit die opvolging definiëren we de opleidingsnoden en het carrièrepad van elke medewerker. Experis hanteert hierbij hoge standaarden en maakt die ook meetbaar: elke maand wordt onze meerwaarde geëvalueerd door elke individuele consultant. Die evaluatie wordt met de nodige aandacht verder opgevolgd.