Freelancers / Interim Managers

Freelancers

Vaak doen bedrijven een beroep op freelancers met erkende nichekennis voor het invullen van een zeer specifieke en vaak tijdelijke behoefte. Het kan bijvoorbeeld gaan om de lancering van een nieuw product, een digitalisering of het begeleiden van een veranderingstraject.

Experis wordt wereldwijd erkend als leider in hr-oplossingen. In België is Experis vandaag meer specifiek de geprivilegieerde partner voor meer dan tweehonderd freelancers, die wij op efficiënte wijze aan opdrachten helpen binnen onze vakdomeinen Finance, HR, Engineering, Life Sciences en ICT.

Interim managers

Je bent een ervaren interim manager, op zoek naar een nieuwe missie? Neem zeker contact op met Experis!

Voor de projecten bij onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar specialisten met een zeer specifieke kennis zoals hieronder beschreven:

ICT :

Java developer : J2EE, Hibernate, Sping
DataScience : Hadoop, QlikView, Big Data
Support Engineer : Windows, Active Directory, Microsoft
Net Developer : C#, .Net, Asp.net, WPF

Finance:

Payroll Officer : Payroll, social law
Financial Advisor: Banken, beleggingen, portfolio
Manager Back Office Banks : Financiële markten, analysen, banken
Boekhouder : Financiële markten, analysen, banken

Ingenieurs :

Project Quality Manager PDCA, Quality Management Plan, Gate review
Supplier Quality Assurance Engineer Supplier quality, APQP, Root cause analysis
Clinical Trial Assistant Clinical studies, Case reports forms, GCP
QC Consultant  GMP, Quality control, Release tests

Waarom vertrouwen hebben in Experis?

  • Experis Belgium maakt deel uit van de 11 bedrijven die in België door Federgon zijn gecertificeerd voor Interim Management, wat een garantie biedt voor een duidelijk rekruteringsproces en een transparante samenwerking.
  • ManpowerGroup en zijn verschillende merken (waaronder Experis) hebben een jarenlange trackrecord van samenwerking met freelancers en interim managers. Wij kennen de voor- en nadelen van het statuut en kunnen met kennis van zaken op je vragen inspelen.
  • Experis Belgium stelt vandaag verschillende interim managers te werk in zijn verschillende specialisaties. Waar nodig staat ook hun raad en expertise ter beschikking van jou.
  • Heb je praktische vragen over de opdracht? Wil je toekomstige opportuniteiten of carrièrekeuzes bespreken? Een speciaal daartoe aangeduide Experis-consultant zal uw aanspreekpunt blijven tijdens de volledige duur van onze samenwerking.
  • Facturatie en betaling zijn duidelijk en transparant in processen vastgelegd.
  • ManpowerGroup is sinds 45 jaar in België gevestigd en is dus goed geplaatst om jouw netwerk verder uit te breiden dankzij onze contacten.