Jouw contract

Of je nu op zoek bent naar een opdracht van korte of lange duur, een vaste of eerder een tijdelijke job met optie vast, bij Experis vind je het allemaal.

Project consultancy

Via Experis ingeschakeld worden in de projecten van onze klanten, dat houdt je in beweging en zo blijf je ook verder evolueren in je job. Dat kan via een uitdagende opdracht van korte duur, of via een consultancy project op lange termijn. Ons uitgebreide netwerk van contacten laat je toe om opdrachten uit te voeren binnen sommige van de meest interessante en bewonderde bedrijven. Gebruik je kennis en expertise om dankzij je opdrachten bij Experis een mooi cv op te bouwen!

Projectwerk met optie vast

Het Experis-netwerk en onze enorme lijst klantencontacten kunnen je in contact brengen met die bedrijven waar je altijd al had willen werken, en door het Experis-projectwerk kan je ook inschatten of het beeld dat je van die bedrijven had, klopt. Je kan er uit de eerste hand ervaren hoe het is om mee te werken in de interne teams van die bedrijven. Als je er daarna nog steeds van droomt om er vast aan de slag te gaan, dan is je opdracht via Experis de gedroomde kans om je meerwaarde in de praktijk te bewijzen en om jouw naam bovenaan het rekruteringslijstje van dat bedrijf te krijgen.

Freelance-opdrachten

Als freelancer heb je controle over de uitdagingen die je aangaat, maar je moet ook voor alles zelf instaan. Terwijl je een opdracht uitvoert, moet je al op zoek naar een volgende opdracht die dan nog liefst op de vorige aansluit. Werken via Experis lost al die dingen op. Wij hebben op elk moment een groot aantal opportuniteiten openstaan bij onze klanten. Opportuniteiten waar ook een freelancer aan de slag kan. Experis brengt je op het juiste moment in contact met die kwalitatieve volgende opdracht, die meerwaarde geeft aan je professionele parcours.

Permanent placement

Experis neemt de tijd om uit te zoeken wie je bent, wat je kan en wat je ervaring is. Maar we kijken vooral naar wat je wil en in welke omgeving jij graag terecht zou komen. Die informatie koppelen wij aan onze ongeëvenaarde marktkennis en aan ons groot aanbod aan open vacatures. Zo helpen we je om je carrièreplan te versnellen en de deuren te openen waarachter jij vindt wat je al die tijd zocht.