Belux

Experis Belux is een snelgroeiend bedrijf dat continu meer dan 400 mensen tewerkstelt bij de top-bedrijven van de sectoren waarbinnen we actief zijn. Het is geen toeval dat we al twee jaar op rij genomineerd zijn als ‘Trends Gazelle’ bij de ‘grote gazellen’ in Brussel. Vanuit kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Braine, houden meer dan 60 Experis-consulenten de vinger aan de pols van de arbeidsmarkt. Ook in Luxemburg beschikt Experis over een sterk team van een tiental consulenten dat sterke prestaties neerzet in de lokale markt.

De klantenervaring:

Experis Belux biedt zijn klanten de diensten aan van zijn gespecialiseerde teams in ICT, Finance & HR en Engineering & Life Sciences. Binnen deze drie specialisaties beschikken we over experten in rekrutering en selectie, experten om je projecten te bemannen, en experten die je oplossingen op maat kunnen aanreiken voor het hele rekruteringsproces van identificatie en overtuiging, over contractondertekening tot opstartbegeleiding.

Wanneer we over oplossingen spreken, dan denken we aan kostreductie, aan evaluatie van het doorgroeipotentieel van het beschikbare talent en aan oplossingen op vlak van meer geavanceerde vormen van instroom waarbij Experis samen met jou een inwerktraject uitwerkt al dan niet gecombineerd met een opleidingstraject.

De kandidatenervaring:

Experis hecht er belang aan dat alle geïnterviewde kandidaten eerlijke en constructieve feedback krijgen, zelfs al komen ze niet in aanmerking voor een openstaande vacature. Elke ontmoeting moet een leerrijke ervaring zijn, zelfs al leidt die niet tot een samenwerking.

Experis biedt zijn projectmedewerkers de garantie van een goede opvolging. Vanuit die opvolging definiëren we de opleidingsnoden en het carrièrepad van elke medewerker. Experis hanteert hierbij hoge standaarden en maakt die ook meetbaar: elke maand wordt onze meerwaarde geëvalueerd door elke individuele projectmedewerker. Die evaluatie wordt met de nodige aandacht verder opgevolgd.