IT Process analyst

  • Lieu: ANTWERPEN
  • Type : Perm
  • Travail #20742

Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup die zich uitsluitend richt op de IT-jobmarkt, gaande van Infrastructuur en Developers tot Data, BI en Analisten. Experis is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en zet dagelijks meer dan 38.000 gekwalificeerde professionals aan het werk.

Als IT Process Analist draag je bij aan de implementatie en realisatie van de IT-bedrijfsprocessen en workflows binnen de IT-organisatie. In jouw rol als IT Process Analist heb je verschillende taken, waaronder het analyseren, ontwerpen en documenteren van IT-processen. Je overlegt met verschillende stakeholders en speelt een belangrijke rol bij de implementatie van nieuwe of herwerkte IT-processen.

Voor de procesanalyse maak je een analyse van de IT-procesvereisten en detecteer je eventuele tegenstrijdigheden met de verschillende stakeholders. Je verzamelt als process analyst feedback over het bestaande proces (AS-IS) en formuleert eventueel een voorstel tot verbetering. Op basis van de vereisten en de verzamelde input ontwerp je een nieuw procesvoorstel (TO-BE), bespreek je dit met de stakeholders en documenteer je het nieuwe procesmodel met behulp van een Business Proces model (BPMN 2.0). Je stelt ook een RACI op voor elk proces en zorgt voor goedkeuring van alle processtakeholders. Vervolgens presenteer je het nieuwe/reviewed proces aan de Proces Board.

Voor de procesimplementatie werk je samen met het IT Tooling team. Je waakt over de correcte implementatie van het proces en de workflow, zorgt voor de nodige communicatie binnen de IT-organisatie en stelt KPI's op voor het meten van de prestaties van het proces. Je streeft naar efficiëntie en constante verbetering van het proces (operational excellence). Je rapporteert in deze functie aan de IT Governance Manager en werkt in een goed georganiseerd team.

Beheers jij als IT process analyst vloeiend Nederlands en Engels EN de volgende vaardigheden:

  • In het bezit zijn van minstens 5jaar ervaring
  • Algemene basiskennis IT-systemen en IT-architectuur
  • Kennis van de Microsoft Office Suite
  • Kennis van Business Proces Modelering (BPMN2.0)
  • Noties ITIL en IT-governance frameworks (bvb COBIT)

Als IT process analyst krijg je een competitief salaris met maaltijdcheques, ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering. Uiteraard de mogelijkheid om levenslang te leren en kom je terecht in een leuke werksfeer!

Ben jij iemand die analytisch en out of the box denkt? Heb je communicatieve, sociaal vaardige en uitstekende documentatie skills? Werk je graag gestructureerd, nauwkeurig en blijf je graag up to date met de nieuwe trends? Stuur je CV naar marwa.bouzegta@experis.be .

Attachez un curriculum vitae. Les types de fichiers acceptés sont des DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Nous téléchargeons votre application. Il peut prendre quelques instants pour lire votre curriculum vitae. Veuillez patienter!