Technical Coördinator – Regio Genk

Introduction

Als ingenieur heb je een passie voor wetenschap, innovatie en techniek.
Of je nu opzoek gaat naar optimalisaties, iets nieuws wil creëren, of je een eigen team wil leiden, één ding is zeker: Je wordt geprikkeld door innovatie en je wil het verschil maken. Dat is waarvoor jij uit je bed komt.

Experis, een divisie binnen de Manpowergroup, werkt samen met heel wat klanten in verschillende sectoren. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs in direct vast contract.

Organization

Onze klant kent in Genk de grootste productieplaats van zijn groep in de EMEA regio. Vandaag produceren ze afdichtingsmateriaal, versterkende en dempende materialen en diverse soorten industriële kleefbandjes, zoals dubbelzijdige tapes, oppervlakbeschermingsbanden en elektrische isolatiebanden. Deze producten worden gebruikt in wereldwijde markten zoals auto-, elektronica-, meubel-, papierproductie-, lucht- en metaalverwerking.

Vandaag zijn we samen opzoek naar een Technical Coördinator, die de rechterhand wordt van de Manufacturing Manager.

Function

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van het machinepark, het opvolgen van het onderhoudsbudget en de coördinatie van procesoptimalisaties en productiviteitsverbeteringen in je afdeling. Dit steeds in lijn met veiligheids- en milieurichtlijnen.

Concreet houdt dit volgende kerntaken in:
• Verbeteren en up to date houden van het machinepark in overleg met Maintenance & Engineering.
• Het opvolgen van curatief, preventief en predictief onderhoud (opmaken van de onderhoudsplannen & bepalen kritische spareparts en deze steeds optimaliseren).
• Technische ondersteuning verlenen aan de productie (kwaliteitsverbeteringen, opstarten van nieuwe producten, …) alsook actief deelnemen aan de verbetering van de productieprocessen en het integreren van nieuwe producten in samenspraak met de productieleiding.
• Opvolgen en uitvoeren van risico-analyses teneinde een maximale veiligheid aan de werknemers te garanderen samen met de afdeling Safety & Environment.
• Beheren, opvolgen en rapporteren van KPI’s en onderhoudsbudgetten aan het management.
• Zorgen voor de nodige rapporten om nieuwe investeringen en budgetten te bepalen.

Requirements

Over welke eigenschappen beschik je als Technical Coördinator:
• Minimum Bachelordiploma in een technische richting (Elektromechanica) en reeds enkele jaren ervaring in een technische functie.
• Een analytische geest, die beschikt over een helicopterview.
• Zeer communicatief, verantwoordelijk en doelgericht.
• Ervaring met PLC is een pluspunt.
• Een goede kennis van het Nederlands en Engels. Kennis van Duits is goed meegenomen.

Offer

Je komt terecht in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en groei wordt gestimuleerd. Onze klant biedt echte carrièremogelijkheden binnen een dynamisch, technologiegericht, multinationaal bedrijf. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk en competitief salaris in overeenstemming met jouw ervaring en vaardigheden, gecombineerd met extralegale voordelen.

Wens je je kandidaat te stellen? Stuur je cv naar: bruna.machadoclabost@experis.be | Tel 02 778 97 27

Indien je openstaat voor een nieuwe uitdaging, maar deze functie voldoet niet helemaal aan jouw vraag. Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om eens te praten over jouw droomjob.