Technical Consultant – AARTSELAAR

Introduction

Experis, dochterbedrijf van de Manpower Groep, is een wereldwijde marktleider in HR services en talent sourcing oplossingen.
Aanwezig wereldwijd en dit in meer dan 50 landen. Onze klanten behoren tot de meest prestigieuze bedrijven in de huidige veranderende wereld van werk.
Experis-deskundigen bieden top kandidaten in de volgende domeinen, IT, Engineering, Biowetenschappen, Financiën en Human Resources
Uw carrière is onze missie!

Organization

Voor onze klant in regio Antwerpen, zijn we op zoek naar een Technisch Consultant (Werfleider) voor hardware-installaties.
Als Technisch Consultant krijg je de kans om te werken met en voor gerenommeerde klanten binnen en buiten België. Het is mede jouw verantwoordelijkheid dat onze technische ploeg efficiënt functioneert en dat onze klanten tevreden zijn over de dienstverlening:

Function

– Je draagt er zorg voor dat de hardware-installaties bij onze klanten correct worden uitgevoerd door onze installateurs en/of onderaannemers. Je stuurt beide partijen aan in hun dagelijkse activiteiten.
– Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site bij onze klanten, maar springt indien nodig ook bij in de fysieke installatie.
– Je draagt zorg voor een uitstekende dienstverlening naar onze klanten en geeft advies.
– Je zorgt hierbij steeds voor een vlotte en gestroomlijnde communicatie met de Project Manager, die de eindverantwoordelijkheid draagt over het project.
– Op regelmatige basis draai je mee in ons support team op onze hoofdzetel in Aartselaar.
Wees gerust: we voorzien de eerste maanden voldoende tijd en ruimte voor een intensief opleidingstraject. Je staat er bij ons nooit alleen voor; samen met een team van 11 gemotiveerde medewerkers lever je een actieve, constructieve en creatieve bijdrage aan het succes van onze projecten.

Requirements

– Je bent in het bezit van een diploma elektromechanica of elektronica ICT (of bent gelijkwaardig door ervaring)
– Ervaring met hardware installaties is een plus
– Snelheid, kwaliteit en pro-activiteit zijn doorslaggevend in jouw rol. Klanten hopen immers dat de geplande interventie vlekkeloos verloopt
– Je bent een assertief en communicatief persoon, die in staat is om in dialoog te gaan met interne als externe contacten
– Flexibiliteit, klant- en servicegerichtheid zijn een must
– Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels

Offer

Bij ons werk je met fantastische mensen in een dynamische, internationale werkomgeving en een unieke, ondernemende bedrijfscultuur. Niet voor niets zijn we vijf jaar op rij verkozen tot een Great Place to Work.
We zouden graag voltijds van jouw talent willen genieten en zijn ervan overtuigd een aantrekkelijk salarispakket te kunnen bieden aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, een groeps – en hospitalisatieverzekering.