Software Tester – ANTWERPEN

Introduction

Experis, dochterbedrijf van de Manpower Groep, is een wereldwijde marktleider in HR services en talent sourcing oplossingen.
Aanwezig wereldwijd en dit in meer dan 50 landen. Onze klanten behoren tot de meest prestigieuze bedrijven in de huidige veranderende wereld van werk.
Experis-deskundigen bieden top kandidaten in de volgende domeinen, IT, Engineering, Biowetenschappen, Financiën en Human Resources
Uw carrière is onze missie!

Organization

Een gedreven organisatie waarbij de klant centraal staat; of het nu families, werkgevers of zelfstandigen betreft. Zo kan je bij hen terecht voor kinderbijslag, het starten van je eigen zaak, je sociale zekerheid als zelfstandige en specifieke verzekeringsproducten voor zelfstandigen en werkgevers.
Meer dan 20.000 werkgevers, 130.000 gezinnen, 110.000 zelfstandigen en 60.000 vennootschappen doen een beroep op hun diensten en worden geholpen volgens de hoogste standaard, op een menselijke manier en in duidelijke taal.

Function

Als ICT officer ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van een 320-tal gebruikers. Je werkt samen met 2 andere collega’s en rapporteert aan de IT manager.
Je belangrijkste opdrachten zijn:
– Je biedt eerstelijnsondersteuning aan alle afdelingen en staat in voor de standaard ICT- services.
– Je zorgt voor een kwaliteitsvolle en klantgerichte afhandeling van ICT-vragen en -problemen.
– Je staat in voor het beheer van de ICT-users.
– Je beheert de ICT-activa (pc’s, printers, smartphones, tablets, software, …) op een gestructureerde manier; je zorgt voor bestellingen, herstellingen en een correct voorraadbeheer.
– Je analyseert ICT problemen en onderbouwt deze met feiten ter ondersteuning van de tweedelijnssupport.

Requirements

– Je hebt enkele jaren relevante ervaring in een operationele ICT-omgeving.
– Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht.
– Je hebt een grondige kennis van end user software (Office 365, Win7, Win10, Mac OS, antivirus, VPN, Android, IOS, SharePoint, SkypeForBusiness, …).
– Je bent helemaal mee met de nieuwste technologieën (digital workspace, mobile devices, cloud computing, wifi, …).
– Je bent in staat zelfstandig problemen op te lossen en zoekt naar continue verbeteringen.
– Je werkt proactief ten einde ICT problemen tijdig te voorkomen.
– Je bent een teamspeler en staat open voor overleg met collega’s

Offer

Een boeiende, verantwoordelijke functie in een groeiende, dynamische en mensgerichte organisatie. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris aangevuld met interessante extralegale voordelen.