PROJECTLEIDER BOUW – Regio Antwerpen

Introduction

Experis is een divisie binnen de Manpower Group en focust zich specifiek op Finance, Engineering & IT. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs die in lijn liggen met jouw verwachtingen.

Organization

Onze Klant is een klasse 8 hoofdaannemer gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Uitdagende projecten die ambachtelijke kennis vragen worden versterkt door het gebruik van innovatieve technieken.

Om hun team te versterken zijn ze vandaag opzoek naar projectleiders die hun steentje willen bijdragen om de verschillende bouwprojecten een nieuwe leven te geven.

Function

Als projectleider ben je actief op verschillende projecten en breng je 60% van je tijd door op deze werven. Daarnaast wordt je éénmaal per week verwacht op het hoofdkantoor voor werkoverleg.

Jouw grootste verantwoordelijken zijn:
Zelfstandig de integrale werfvoorbereiding te maken.
Aansturen van arbeiders, ploegbazen en onderaannemers.
Opvolgen van ziektes, arbeidsongevallen, enz.
Financiële beheer en opvolging voor beoogde resultaten te behalen.
Formuleren van innovatieve en alternatieve oplossingen, werkmethodes en technieken.

Requirements

Jouw troeven als projectleider zijn:
* Diploma Bouwkunde (Burgerlijk/Industrieel Ingenieur).
* Gepassioneerd door renovatiewerken.
* Iemand met pit met een hands-on aanpak.
* Probleemoplossend en “out of the box” thinking.

Offer

Bij aanvang krijg je een 6-wekelijks opleidingstraject om de volledige werking van de organisatie te leren kennen. Vervolgens zal er samen met jouw gekeken worden wat jouw ambities zijn om zo te bepalen hoe jouw verdere carrière- en opleidingsplan er zal uitzien.
Verder krijg je een vast contract van onbepaalde duur met een competitief loon, aangevuld met bedrijfswagen en aantrekkelijke extralegale voordelen.

Wens je je kandidaat te stellen? Stuur je cv naar: bruna.machadoclabost@experis.be | Tel 02 778 97 27

Indien je openstaat voor een nieuwe uitdaging, maar deze functie voldoet niet helemaal aan jouw vraag. Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om eens te praten over jouw droomjob.