Procurement Officer – Vlaams Brabant

Introduction

Experis is één van de jongste merken binnen de Manpowergroup en is internationaal een leider op vlak van HR-oplossingen. We zijn expert in het zoeken van experten in HR, finance, engineering & lifesciences en IT, zowel op permanente, tijdelijke of zelfstandige basis.

Organization

Je gaat aan de slag bij een internationaal gekend bedrijf dat actief is in de automotive sector.

Function

Als procurement officer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en verwerken van orderbevestigingen, contacten met leveranciers en de administratieve ondersteuning. Je kan pro-actief urgenties detecteren, rapporteert deze ook en zorgt voor een vlotte samenwerking.

Requirements

Ben jij een schoolverlater met een bachelor of master binnen de procurement/aankoop sector of heb je al een eerste werkervaring binnen procurement? Spreek je zeer goed Nederlands en Engels en heb je kennis van het Frans en Duits? Kan jij zelfstandig werken, heb je commerciële flair en leer je snel bij? Dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken!

Offer

Wij bieden je een voltijds vast contract aan en een interessante tewerkstelling bij een internationale speler binnen de automotive sector, aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering.

Interesse? Aarzel niet en stuur je CV naar caroline.martens@experis.be!