Junior SAP SCM Solution Architect (APO) – MORTSEL

Introduction

Experis, dochterbedrijf van de Manpower Groep, is een wereldwijde marktleider in HR services en talent sourcing oplossingen.
Aanwezig wereldwijd en dit in meer dan 50 landen. Onze klanten behoren tot de meest prestigieuze bedrijven in de huidige veranderende wereld van werk.
Experis-deskundigen bieden top kandidaten in de volgende domeinen, IT, Engineering, Biowetenschappen, Financiën en Human Resources
Uw carrière is onze missie!

Organization

Onze klant ontwikkelt, produceert en verdeelt een uitgebreid portfolio van analoge en digitale beeldvormingsystemen en IT-oplossingen, voornamelijk voor de grafische industrie, de sector van de gezondheidszorg en ook voor specifieke industriële toepassingen.


Om de activiteiten van de groep te ondersteunen werken de support diensten vanuit een Global Shared Service Center. Deze functie bevindt zich binnen het departement ICS (Information & Communication Systems), een departement van wereldwijd 300 werknemers met een sterke expertise binnen IT op tal van domeinen.

Function

Jouw uitdaging

We zijn op zoek naar een starter die als jonge en gedreven IT specialist zijn carrière verder richting wil geven, en dit om ons team te vervoegen als ‘Junior SAP SCM Solution Architect (APO)’.

Als Junior SAP SCM Solution Architect (APO) begeleid je de interne klanten om de systemen efficiënter te gebruiken en de functionaliteiten beter te benutten, meer bepaald in de domeinen distributieplanning en productieplanning. Je profileert je als specialist in het SAP SCM-domein (DP, SNP en PP/DS) en je treedt als als consultant op in dit vakgebied.

Jouw verantwoordelijkheden

Je staat in voor de technische en functionele ondersteuning van de SAP SCM-implementaties (APO) wereldwijd volgens de gemaakte afspraken met de business:
– Monitoren van de huidige systemen en verlenen van professionele IT-ondersteuning.
– Bug fixing.
– Ondersteunen van eindgebruikers, uitvoeren van de serviceaanvragen.
– Analyseren van wederkerende problemen en voorstellen ter verbetering formuleren.

Je werkt voorstellen uit voor de implementatie van distributie- en productieplanningsprocessen in SAP SCM. Hiervoor verzamel je businessvereisten, formuleer je oplossingen volgens ICS best practices.
Je werkt mee aan aanpassingen binnen SAP SCM-module. Voor kleinere SAP-ontwikkelingen creëer je de programmatiespecificaties, geef je toelichting aan de ontwikkelaars, test je de gemaakte aanpassingen en ondersteun je de “go live” en voer je later de “hypercare”- taken uit.

Requirements

– Je behaalde een master in IT, Businessadministratie, Economie.
– Je bent sterk in het analyseren en oplossen van concrete problemen (“trouble shooting”).
– Je hebt een passie voor businessprocessen (focus: distributie- en productieplanning) en SAP.
– Je wil graag werken in een internationale context.
– Je bent klantgericht, je kan de businessproblemen en -prioriteiten in kaart brengen
– Je kan zelfstandig werken, kan eigen taken binnen een “multi tasking”-omgeving plannen.
– Je werkt kwaliteitsgericht (First time right).
– Je bent gedreven en je wil voortdurend bijleren.
– Je kunt je vlot uitdrukken in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Nederlands is een bijkomende troef

Offer

Wij bieden een lonende carrière, de kans om te werken met een getalenteerd, toegewijd team, opleiding en loopbaanontwikkeling programma’s en een concurrerend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als u deel wilt uitmaken van deze ervaring,
“we’ll take you there”.