CRM Consultant – Wilrijk, Antwerpen

Introduction

Ons hoofdobjectief: een belangrijke bijdrage leveren tot het succes van onze klanten. Het creëren van functionele innovatie en kwaliteitsvolle Business Software gekoppeld aan persoonlijke verantwoordelijkheidszin, open communicatie en teamwork zijn in een dynamisch IT-bedrijf als het onze geen loze woorden!

We richten ons reeds 20 jaar op de verkoop en implementatie van diverse ERP en CRM softwaretoepassingen bij KMO’s, en hebben een aardige reputatie opgebouwd als ontwikkelaar van ons eigen ERP-systeem.

Function

Als CRM consultant doe je er alles aan om de implementatie van onze CRM oplossingen succesvol te doen verlopen:

– Je werkt een projectplan uit; je organiseert het project in samenwerking met de projectleider bij de klant
– Je informeert en communiceert met de klant en de andere leden van het projectteam
– Je leert het bedrijf door en door kennen en je wordt zo een volwaardig gesprekspartner voor de key-users en het projectteam
– Je analyseert en verbetert de bedrijfsprocessen door zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van onze oplossingen.
– Je vertaalt de behoeften van de klant in duidelijke werkprocessen. Je parametreert de software, verzorgt de nodige opleiding en de verdere opvolging van de klant.
– Je weet wat projectaanpak en -administratie is, je onderkent het belang van duidelijke communicatie en je weet dat schriftelijke communicatie er verzorgd dient uit te zien; je houdt ervan om controle te hebben en wil het project niet laten ontsporen.

Als CRM consultant zal je organisaties begeleiden tijdens het informatiseren van niet alleen puur marketing en relatiebeheer maar ook organisaties met helpdeskactiviteiten, projecten en ledenbeheer.

Requirements

Je bent liefst tweetalig, je basisterrein is vooral Nederlandstalig België met ook enkele Franstalige klanten. Je bent sociaal aangelegd je hebt een verzorgd voorkomen en het succes van je klanten is dé drijfveer van je eigen succes. Je weet dat je het bedrijf vertegenwoordigt en je bent fier op je verwezenlijkingen.

Kennis van het bedrijfsleven en/of affiniteit met CRM is noodzakelijk. Dit kan via je opleiding of door ervaring verworven zijn.

Je bent leergierig, bedrijfsprocessen en het gebruik van software applicaties interesseren je.

Offer

Als CRM consultant zal je naast een interne opleiding ook een week opleiding krijgen van onze Duitse partner. Verder krijg je voldoende tijd om het product te leren en je productkennis continu op peil te houden.

Kortom, we bieden je een boeiende job in een dynamisch IT-bedrijf met een directe en open communicatiecultuur. Een aangenaam werkklimaat helpt je je ambities waar te maken. Bovenop een marktconform salaris, een laptop en een GSM, extralegale voordelen en een bonussysteem, wordt een firmawagen ter beschikking gesteld.