Automation Engineer – SINT-NIKLAAS

Introduction

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door automatisatie? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen technische projecten in de machinebouw? Een job waarbij je in een familiale sfeer werkt aan vooruitstrevende projecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een middelgroot bedrijf, met klanten wereldwijd, in de machinebouw zijn wij op zoek naar een automation engineer regio Sint-Niklaas. (m/v) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Experis deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Organization

Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs voor jou en dit onder een vast contract.

Function

– Binnen een project ben jij verantwoordelijk voor de elektromechanische aspecten van de machines. Je ontfermt jou over pneumatica, PLC’s, etc. en ontwikkelt servo en safety software.
– Naast het ontwikkelen ben je samen met een team ook verantwoordelijk voor de opbouw van de machines, de opstart ervan en de analyse van de mogelijke storingen.
– Je voert mogelijke verbeteringen door en denkt actief mee met het project en hoe dit optimaal gerealiseerd kan worden.
– Bij dit alles wordt je ondersteund door jouw collega’s en rapporteer je aan de electrical engineering manager.

Requirements

– Je behaalde een hoger technisch diploma als ingenieur binnen elektromechanica, elektronica of je bent een bachelor met een sterke ervaring.
– Je kan terugvallen op kennis over PLC programmatie (Siemens Simotion / Rockwell), visualisatiesystemen (WinCC), SCADA-systemen, HMI, Servo-motion, processturingen, safety software, … …
– Deadlines zijn voor jou geen probleem, waarnaast je oplossingsgericht denkt en leergierig bent.
– Je streeft naar klantentevredenheid.
– Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig te werk gaan.
– Sporadische buitenlandse trips, maximum 20%,om de machines bij de klant te implementeren zie je als een sterke meerwaarde binnen jouw job.

Offer

• Als automation engineer bieden wij jou een onmiddellijk, vast contract van onbepaalde duur.
• In nauw onderling overleg vertegenwoordig je ons bij een grote klant binnen de machinebouw, waarbij je steeds kan terugvallen op het grote netwerk van Experis.
• Wij werken samen met jou aan het uitbouwen van jouw carrière en begeleiden jou doorheen alle stappen.
• Een zeer gevarieerde loopbaan binnen projectmatige werking.
• Een sterk competitief salaris op basis van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen
Interesse? Stuur je CV naar daan.barbe@experis.be of contacteer 09 321 82 75 !