Assistant Advisor – regio Vlaams Brabant

Introduction

Experis , helpt professionals vooruit in hun carrière. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de boeiendste jobs. Onze specialisaties: Finance, Engineering & IT.

Organization

Voor een klant regio Vlaams Brabant

Function

De assistant advisor zal de advisors bijstaan zijn voor de uitrolling van internationale programma’s van Belgische klanten in het buitenland.
Zal ook zorg dragen voor het GAMS (Global Accountmanagement) systeem en de invulling ervan. Dit systeem omvat de polis samenvattingen en instructies van onze multinationale klant en wordt binnen het Aon netwerk als centrale database gebruikt.
Deze persoon zal het aanspreekpunt zijn tussen onze brokers, accountmanagers en medewerkers binnen de groep (lokaal en internationaal).
Om een optimale service te verlenen zal hij/zijn instaan voor de ontwikkeling en het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie met de internationale medewerkers van het netwerk.
En zal eveneens bijdragen tot het zoeken van oplossingen met betrekking tot technische situaties die, afhankelijk van het land, verschillend zullen zijn.

Requirements

Diploma verzekeringen
een eerste ervaring in de verzekeringen
Uitstekende kennis van het Engels welke ook de voertaal is binnen dit departement + kennis van het Frans (en of NL). (Zal dagelijks in contact zijn met mensen van andere landen)
Vlot in de omgang, entrepreneurial skills, het kunnen aansturen van mensen (zonder hiërarchisch verband)
Proactief
Een uitgesproken organisatie-en communicatievermogen, welke noodzakelijk zijn in deze internationale omgeving

Offer

Een voltijdse betrekking voor een vervangingscontrat wegens ziekte van circa 6 maanden.
Een aantrekkelijke salaris met bijkomende aanvullende voordelen;
Een permanente opleiding en doorgroeimogelijkheden;
Een groeiende onderneming die deel uitmaakt van een internationale groep.

Interesse? Graag ontvang ik jouw cv per mail aude.bernaerts@experis.be