HR Officer – (M/V) – Vlaanderen/Vlaams-Brabant

Introduction

Heb jij interesse in het HR sector of actief op zoek naar een nieuwe uitdaging in dit gebied ? Experis HR kan je zowel helpen bij het vinden van tijdelijke opdrachten of vast betrekkingen. Onze team begeleidt je om de geschikt uitdaging in HR te vinden !

Organisation

Je hebt al een grondig ervaring in HR of je bent op zoek naar jouw eerste uitdaging ? Onze Experis team is elke dag op zoek naar nieuwe talenten in Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Inderdaad, bij Experis hebben we heel wat opportuniteiten in Payroll, Rekrutering en Learning & Developpment.

Fonction

Als HR Officer zal jij de HR team met payroll taken en de rekrutering van nieuwe collega’s ondersteunen. Je zal ook de gelegenheid hebben om jouw interpersoonelijke vaardigheden te ontwikkelen dankzij en dagelijks contact met externe partners en kandidaten Jouw nauwkeurigheig en organisatie helpen je om de personeelsadministratie te beheren. Jouw rol is ook om de leidinggevende van andere afdelingen te adviseren qua de rekrutering en de management van hun ploeg.

Prérequis

• Je beschikt over een Master of Bachelor diploma in personeelszaken, psychologie, Arbeidspsychologie, ….
• Je spreekt vlot frans en nederlands
• Je werkt liever in team en communiceert goed
• Je bent georganiseerd
• Je bent leergierig en bereid om een nieuwe uitdaging te starten !

Offre

Afhankelijk van onze opportuniteiten bieden we een tijdelijke opdracht of een contract van onbepaalde tijd aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket en de kans om jouw kennisen in HR te verdiepen.

Geïnteresserd ? Aarzel niet meer en stuur dan jouw CV aan : sebastien.dubois@experis.be