Environmental Analyst – Regio Mechelen

Introduction

Experis, dochterbedrijf van de Manpower Groep, is een wereldwijde marktleider in HR services en talent sourcing oplossingen. Experis-deskundigen bieden top kandidaten in de volgende domeinen, IT, Engineering, Life Sciences, Financiën en Human Resources. Uw carrière is onze missie!

Organisation

Heb je reeds een eerste ervaring binnen het labo of binnen kwaliteitscontrole? En ben je geïnteresseerd in de invloed van omgevingsfactoren op de gehele site? Ben je op zoek naar een functie waarbij je contact hebt met veel verschillende afdelingen? Dan is deze functie als Environmental Analyst de functie voor jou!

Je zult als Environmental Analyst tewerk gesteld worden bij een farmaceutisch bedrijf in de regio van Mechelen. Een eerste ervaring binnen een GMP-omgeving evenals een eerste ervaring binnen Quality zijn daarom een plus.

Fonction

Als Environmental Analyst sta je in voor de kwaliteitscontrole met betrekking tot omgevingsfactoren. Taken die hierbij horen zijn:
– Uitvoer van versschillende taken onder supervisie (speciaal verzoek testing, validatietesten, wateranalyse,..)
– Staalafnamen over de gehele site
– Valideren van de gegenereerde omgevings- en waterresultaten in LIMS
– Verantwoordelijk voor de orde en netheid van het labo
– Collega’s informeren over de resultaten en eventueel trainen in een betere manier van werken

Prérequis

– Bachelor in wetenschappelijk of gelijkwaardig door ervaring
– Een eerste ervaring binnen kwaliteit of GMP is een pluspunt
– Goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels
– Je staat open voor werken in shifts (vroeg, laat)

Offre

Naast een aantrekkelijk salaris dat wordt afgestemd op je ervaring, bieden wij je een pakket met extralegale voordelen (maaltijdvergoeding, onkostenvergoeding, woon-werkverkeer, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ..). We dragen ook graag bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Om deze reden bieden wij je ook de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen.

Interesse? Solliciteer via linda.vos@experis.be. Je sollicitatie wordt confidentieel behandeld.