Adviseur in Private & Retail banking – Oost-Vlaanderen

Introduction

Interesse in een tijdelijk project om je carrière verder te ontwikkelen? Experis Finance kan de sleutel zijn tot mooie opportuniteiten, dankzij haar 3 sterke punten: écht luisteren, duurzaam matchen en professioneel coachen.
Word jij enthousiast van onderstaand verhaal? Wij introduceren je graag bij onze klant!

Organisation

Je wilt een carrière in de bankwereld starten en werken in jouw buurt? Bovendien ben je graag klantgericht bezig en zie je jezelf als financieel adviseur werken? Veel bijleren bij een bankkantoor dat deel uitmaakt van een grote speler op de financiële markt? Aarzel niet, contacteer ons om meer te ontdekken over de functie in Private & Retail Banking.

Fonction

Je luistert met interesse naar de behoeften van de klant, om hen vervolgens een passende oplossing voor te stellen. Hierbij werk je samen met experts in kredieten, beleggingen,…
Je durft al eens proactief te zijn door een extra vraag te stellen of een nieuw product voor te stellen.
Als ambassadeur vertel je vol enthousiasme over onze nieuwe producten in Private & Retail Banking en dat werkt aanstekelijk!
Elke dag leer je bij. Je wordt klaargestoomd voor een carrière binnen de bank.

Prérequis

Nog even dit:
Je hebt eender welk Masterdiploma, of een financieel gerichte bachelor. Interesse in Private & Retail Banking is een must.
Je beheerst het Nederlands zeer goed.
Contactvaardigheid, flexibiliteit en teamspirit zijn op jouw lijf geschreven.

Offre

Wat staat daar tegenover?

Een contract van enkele maanden, met kans op verlenging. Een correct loon in functie van je ervaring, aangevuld met maaltijdcheques en transportvergoeding.
Een kick-off van je financiële (of commerciële) carrière!

Stuur een mailtje naar aude.bernaerts@experis.be om meer te ontdekken.